مقالات

معرفی شیرآلات استیل
معرفی شیرآلات استیل

شیرآلات استنلس استیل در گریدهای ۳۱۶ و ۳۰۴ تولید و مناسب استفاده در صنایع شیمیایی دارویی و غذایی و کلیه صنایع ای که دارای سیال خورنده و اسیدی هستند مناسب می باشد.شیرآلات استیل بر اساس نوع عملکرد شیر بر چند نوع تقسیم بندی می گردد.

۷ روز پیش
معرفی شیرآلات برنجی
معرفی شیرآلات برنجی

شیرآلات برنجی در سایز های ۲/۱ اینچ الی ۳ اینچ جزء بهترین انتخاب در سیستم های تاسیسات لوله کشی پایپینگ می باشد. که قیمت مناسب و سهولت در نصب جز مزایای شیرآلات برنجی می باشد.

۱۵ روز پیش
شیرآلات چدنی چیست؟
شیرآلات چدنی چیست؟

شیرآلات چدنی بیشترین استفاده را در سیستم های آبرسانی دارند و جزء ارزانترین و مقرون به صرفه ترین شیرآلات در سیستم های لوله کشی می باشد. شیرآلات چدنی از سایز ۱/۲ الی ۶۴ اینچ تولید می گردد.

۲۵ روز پیش
انواع شیرآلات فولادی
انواع شیرآلات فولادی

شیرآلات فولادی بر پایه متریال کربن استیل طراحی و تولید می شود و جزء پر مصرف ترین شیرآلات در صنایع تاسیساتی به شمار می آیند . شیرآلات فولادی بر اساس نوع عملکرد و تاثیر خود بر سیالات تقسیم بندی می شوند . در انتخاب شیرآلات فولادی سایز و کلاس فشاری آن الزامی می باشد.

۹ تیر ۱۴۰۰ ساعت ۱۱:۴۱:۵۱ بعد از ظهر
فلنج چیست و انواع آن
فلنج چیست و انواع آن

فلنج قطعه اتصالی بین تجهیزات پایپینگ و تجهیزات ثابت در سیستم های لوله کشی صنعتی می باشد که در أنواع فلنج فولادی، فلنج استیل، فلنج چدنی، فلنج گالوانیزه، تقسیم بندی و در دسترس قرار می گیرد.

۱ تیر ۱۴۰۰ ساعت ۱۰:۱:۱۰ قبل از ظهر
لوله بدون درز چیست؟
لوله بدون درز چیست؟

لوله بدون درز یا مانیسمان پروسه تولید آن بصورت تولید از مفتول فولادی تو پر است که پس از حرارت و شکل پذیری به لوله تبدیل می شود . از مزایای لوله بدون درز می توان به تحمل بالای فشار و همچنین تحمل دمایی بالا اشاره نمود.

۲۷ خرداد ۱۴۰۰ ساعت ۹:۴۸:۹ قبل از ظهر
انواع ولوهای کنترلی
انواع ولوهای کنترلی

مروزه سیالات و مشتقات آن نقش بسیار مهمی را در پیشبرد اهداف مراکز و سازمان های صنعتی ایفا می کنند و همین امر باعث شده است تا بر اساس نیاز، انرژی فوق العاده بالایی که در ماهیت این سیالات نهفته است را با استفاده از قطعات و تجهیزات بخصوص تحت کنترل خود در آورند. ولوهای کنترلی دقیقاً همان تجهیزاتی هستند که در مسیر عبور این سیالات قرار می گیرند و به واسطه ی طراحی منحصر به فرد خود شدت و حجم سیال عبوری را کنترل می کنند.

۲۴ خرداد ۱۴۰۰ ساعت ۱۰:۲۶:۱۰ قبل از ظهر
انواع کالیبراسیون ابزار دقیق
انواع کالیبراسیون ابزار دقیق

اگر یک تکنسین و یا مجموعه‌ای مهندسی هستید که در زمینه ی تجهیزات اندازه گیری در حال فعالیت است قطعاً با موضوع کالیبراسیون ابزار دقیق و تجهیزات مورد نیاز برای کالیبره کردن دوره ای آشنا هستید. به طور کلی هر کجا که مقوله ی اندازه گیری اهمیت داشته باشد به همان نسبت کالیبراسیون نیز بسیار ضروری و مهم خواهد بود.

۱۹ خرداد ۱۴۰۰ ساعت ۱۱:۵۳:۱۴ بعد از ظهر
انواع کابل برق توزیع
انواع کابل برق توزیع

هدف از طراحی و ساخت انواع کابل برق توزیع ، درواقع انتقال انرژی الکتریکی برق از یک نقطه ی مورد نظر به نقطه ی دیگر است. بر اساس نوع کاربردی که قرار است از آن ها استفاده شود، اکثر کابل های برق می توانند پیکربندی های متفاوتی داشته باشند. موضوع بسیار مهمی که در مورد کابل های برق وجود دارد این است که همیشه طراحی آن ها بر اساس یکسری مقررات و پروتکل های ملی و بین المللی بوده است تا کیفیت محصول از هر لحاظ مورد اطمینان باشد.

۱۷ خرداد ۱۴۰۰ ساعت ۱۰:۳۸:۶ بعد از ظهر
انتخاب شیر اطمینان
انتخاب شیر اطمینان

شیر اطمینان بنا بر یک دلیل اصلی و بنیادی، جزو قطعات بسیار مهم تلقی می شوند، و آن تأمین ایمنی و امنیت سیستم های لوله کشی است. این شرایط درواقع به معنای ایمنی محیط کارخانه و سایر تجهیزات به کار رفته در آن و همچنین فراهم کردن یک محیط امن برای پرسنل کارخانه و فضاهای اطراف است.

۱۰ خرداد ۱۴۰۰ ساعت ۷:۳۴:۴۵ بعد از ظهر
استاندارد شیرآلات صنعتی
استاندارد شیرآلات صنعتی

استاندارد شیرآلات صنعتی برگرفته از مجموعه ای از قواعد و پروتکل های از پیش تعیین شده ای است که در طراحی، ساخت و حتی نصب قطعات و تجهیزات، مورد استفاده قرار می گیرند. این قواعد و اصول بنیادی توسط سازمان ها و ارگان های مرجع جهانی تعیین و تصویب شده است و زمانی این قطعات می توانند واژه ی استاندارد را با خود یدک بکشند که همه ی ملاک های تعیین شده در سازمان های مرجع را به طور کامل اجرا و پیاده سازی کنند.استاندارد شیرآلات صنعتی برگرفته از مجموعه ای از قواعد و پروتکل های از پیش تعیین شده ای است که در طراحی، ساخت و حتی نصب قطعات و تجهیزات، مورد استفاده قرار می گیرند. این قواعد و اصول بنیادی توسط سازمان ها و ارگان های مرجع جهانی تعیین و تصویب شده است و زمانی این قطعات می توانند واژه ی استاندارد را با خود یدک بکشند که همه ی ملاک های تعیین شده در سازمان های مرجع را به طور کامل اجرا و پیاده سازی کنند.

۶ خرداد ۱۴۰۰ ساعت ۹:۵۱:۱۹ قبل از ظهر
اتصالات فشار قوی
اتصالات فشار قوی

برای هر مجموعه ای که دارای سیستم های هیدرولیک و پنوماتیک هستند ، وجود اتصالات فشار قوی می تواند یک ساختار یکپارچه و منسجمی را به شبکه های لوله کشی ببخشد. این اتصالات باید به گونه ای با لوله های حاوی سیال هماهنگ و سازگار باشند که احتمال هرگونه نشتی در آن ها کاملاً از بین برود. در نتیجه انتخاب قطعات و نحوه ی اتصال آن ها یک روند کاملاً تخصصی است که توجه به آن میزان موفقیت پروژه های شما را بسیار افزایش خواهد داد.

۳ خرداد ۱۴۰۰ ساعت ۱۰:۲:۲۸ قبل از ظهر